Sistemul de ,,protectie,,(Rapire) a copiilor promovat in tarile nordice vine in BULGARIA

Bulgaria fierbe de câteva luni din cauza unui proiect care ar implementa ideologia Barnevernet și care ar putea să ia copilul din familie pentru motive hilare de genul: mama suferă de oboseală cronică sau “suspiciuni” cum că părinții ar avea o viață dezorganizată. Bineînțeles că la noi nu se spune nimic, noi trebuie să credem în continuare că “finlandejii” și norvegienii sunt niște stâlpi ai civilizației umane, niște ființe peste Dumnezeu, pe Dumnezeu îl înjură unii zilnic, pe nordici fac icter mecanic dacă îi atinge cineva cu o vorbă.


A fost și weekendul ăsta protest în Bulgaria. Chiar dacă au anunțat că amână proiectul, la bulgari nu merge cu jumătăți de măsură. Îl vor retras complet și punct! Cea mai mișcătoare imagine de la protestul din weekend este cea a jandarmului bulgar, care poartă o pancartă. Chiar dacă e în timpul serviciului, omul nu a uitat că e și părinte și că politice nenorociților ăstora lovesc și în familia lui!

In ROMANIA e mai greu de implementat acest sistem criminal pentru ca in Romania traiesc peste 400.000 de copii tigani si tara ar fi acuzata de discriminare si rasism in massa. La noi sunt mii de copii cu paduchi, desculti rupti in fund si flamanzi, aproape toti la sate si din familii de tigani. Un sistem BARNEVERNET si legalizarea adoptiilor la homosexuali, ar insemna cel putin 400.000 de copii tigani in adoptie la homosexuali.

Add Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.