Realegerea lui Iohannis, o ultima lovitura inaintea demolarii totale a Romaniei

Iohanis s-a declarat de acord cu vaccinarea obligatorie( Fortata deci) a tuturor romanilor, cu casatoriile legale intre homosexuali, si adoptiei de copii de catre acestia. Iohanis e globalist curat,  bun,  e buna globalizarea, dar sa ne iasa si noua ceva!  Ca pana acum Romania nu a castigat absolut nimic din globalizare, dimpotriva a pierdut cel putin 5 milioane de cetateni prin emigrari masive.

Pe de alta parte Iohanis poate sa mentina Romania intr-o zona de statut neutru in privinta implicarii americanilor in zona.

Iohannis a declarat recent in campania electorala faptul ca EXXON a negociat anumite chestiuni cu el. Iohanis loveste in America direct, Iohannis e impotriva interventiei americane in IRAN!

Daca e bine sa nu nu se stie, dar Romania oricum nu poate duce o politica buna, demonstrat fiind faptul ca e conectata la aparate, adica la firmele straine multinationale care daca pleaca statul intra in colaps, in incapacitate de plata totala.

Cu IOHANNIS INCA 5 ANI mortul de la aparate primeste conexiune inca 5 ani ca sa nu moara de tot. Asta e Romania de azi!  Nu e nici o bucurie ca a iesit Iohannis. Chiar entuziasmul acela a disparut chiar la el in stafful de campanie….. o campanie electorala MURDARA plina de sange, CARACAL, violuri in serie, crime de copii,  OTRAVIRI la Timisoara de copii in apartamente, numai crime …

Add Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.