Fata disparuta fara urma la Chisinau! Dati mai departe pana o gasim!

Încă un copil a dispărut fără urmă. O fetiţă de 14 ani din Capitală este căutată cu disperare de cei apropiaţi. Minora a plecat de acasă sâmbătă, în jurul orei 10:00, iar de atunci nu s-a mai întors. Ultima dată fata a fost văzută de vecini pe strada Maria Drăgan din sectorul Ciocana al Capitalei.

Copila are părul tuns scurt, până la umeri, de culoare deschisă, ochii verzi și înălțimea de 1.56 cm. Aceasta era îmbrăcată în geacă de culoare albastră, blugi albaștri deschiși și era încălțată în ghete alb-negre. Oamenii legii s-au autosesizat pe marginea acestui caz şi au chemat-o la audieri pe mama tinerii. Aceasta le-a declarat poliţiştilor că nu este pentru prima dată când fiica sa pleacă de acasă.

loading...

Vara, minora ar mai fi dispărut, iar după câteva zile ar fi revenit acasă. Cei care cunosc detalii despre minoră sunt rugaţi să sune la poliţie sau să o contacteze pe mama tinerei pe numărul de telefon afişat pe ecran.

loading...

Potrivit ultimelor statistici, în zece luni ale lui 2019, 740 de adolescenţi au plecat de acasă fără să anunţe pe nimeni. 

Add Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.