Căţelul abandonat tremura pe străzi, până când o gâscă decide să-i ţină de cald cu aripile ei

Lumea animalelor este cu adevărat incredibilă. Deşi mulţi consideră că animalele au o inteligenţă scăzută şi se concentrează doar asupra supravieţuirii lor, acest lucru pur şi simplu nu este adevărat.

Deseori auzim povestiri despre prietenii neobişnuite între specii, ca de exemplu un câine care s-a împrietenit cu o pisică, sau un altul care a stabilit o legătură uimitoare cu o vacă.

Mai sunt şi acele cazuri când unele animale vin în ajutorul celor aflate în nevoie, oferindu-le confort şi siguranţă, chiar dacă cele două vieţuitoare au foarte puţine lucruri în comun. Ceea ce veţi vedea mai jos este exact o astfel de întâmplare, care a emoţionat oamenii din întreaga lume.

Este povestea unei gâște care a sărit in ajutorul uni cățeluș care tremura de frig într-o zi cu temperaturi extrem de scăzute.

Potrivit site-ului Snopes, povestea originală a acestei prietenii neaşteptate sună cam aşa: „În urma vortexului polar care a lovit America de Nord în ianuarie 2019, un trecător a văzut o gâscă sau o raţă încălzind un căţeluş care tremura de frig.”

„Bărbatul a găsit o gâsca înfrigurată, lipită de un stâlp, în statul american Montana”, se arată în mesajul postat de Suzanne PadaPetra pe data de 30 ianuarie 2019, potrivit site-ului Snopes. „Gâsca proteja cu aripile ei un căţeluş care era cât pe ce să moară îngheţat. Avem atât de multe de învăţat ca specie…”

Add Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.